11 Eylül 2016

Marmaris Tatili -Ideal Prime Beach Hotel-

Geçtiğimiz haftalarda gittiğimiz Marmaris tatilinde ailecek çok keyifli 5 gün geçirdik. Tüm yaz yazlıkta kızlar deniz ve havuzun tadını çıkarsa da burada çocuklar için su kaydırakları, mini kulupte çocuk aktiviteleri ve her gece mini disco sonrası şovlar ile çocuklar epey eğlendi ve hala "anneeee çok güzeldi gittiğimiz otel" deyip duruyorlar.




Marmaris'in doğasını ben çok seviyorum. Yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yer. Otel tercihimiz ise İP Hotels bünyesindeki "İdeal Prime Beach Hotel" oldu. 


Otel denize sıfır konumda olunca Ege Denizi'nin tadını da doyasıya çıkardık. Sabahın erken saatlerinde deniz saatleri, sonra güzel bir kahvaltı ve su kaydıraklarında doyasıya eğlence şeklinde bir düzen kurmuştuk... 



Öğle yemeği sonrası çocuklar için her gün  mini kulupte aktiviteler ve yarışmalara katılmayı da ihmal etmedik. Ve bunlardan birinde Aslı "mini bowling" şampiyonu bile oldu akşamında da ödül aldı :)





Çocuk dostu ve çok güvenli  bir oteldi. Kızlarla çok rahat ettiğimizi belirtmek isterim. Ayrıca kızların otelde iki kardeş başına hareket etmeleri nasıl hoşlarına gitti anlatamam. Mesela biz pastanede çay keyfi yaparken onlar odadan istedikleri oyuncağı almaya gidiyorlardı. Biz iskelede güneşlenirken onlar mini kulüp sonrası odaya geçmek istediler, sonra iki kardeş el ele tutuşup oda kartını da alıp yanımıza gelebildiler. Benim en büyük mutluluğum kızlarımı büyümüş gördüm bu tatilde.


Deniz ve açık havuzlar haricine, kapalı havuz, spa merkezi, hamam ve sauna da büyük keyif. Son günümüzde çocuklar kapalı havuzda epey vakit geçirdi ve çok sevdiler :) Hamam ve saunadan da rezervasyon yaptırarak ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.


Yemeklere gelince,çok lezzetli ve çeşit çoktu. İstediğiniz her an bir şeyler yiyip içebiliyorsunuz. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği haricinde, farklı saatlerde kumpir, gözleme, pide ve dondurma büfeleri açılıyor. Öğle yemeği saatinde yemek istemediniz mi sonrasında snack barda da yeme fırsatınız var. Akşam üstü, daha akşam yemeğine zaman varken çay ve tatlılar ile çay keyfi yapabilirsiniz. Bir de eşimin en sevdiği gece karnınız mı guruldadı (ki imkansız acıkmaya fırsat yok)  gece 24:00-02:00 saatleri arası çorba ve soğuk sandviç servisi  :) Yani diyeceğim o ki siz istediğiniz an yeme fırsatınız var :)

 

Akşam yemekleri sonrası ise orta alanda çocuklar ve büyükler için şov zamanı. Her güne farklı gösteriler ile çocuklardan tam puan aldı. Köpük şov, ateş gösterisi favorileri oldu :)




Otelin Marmaris merkeze çok yakın olması da çok büyük bir avantaj. Biz bir akşam merkeze diye çıkıp biraz daha ilerisi marinaya kadar yürüdük. Çok keyifliydi, tabii dönüşte dolmuş kullandık. Dolmuşlara her 5 dakikada bir otelin kapısından geçiyor :)



Biz yüzümüzde kocamana bir gülümsemeyle ayrıldık ve şimdi de "tekrar gitsek" diyerek fotoğraflarımıza bakıyoruz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...