26 Ağustos 2016

Disney Collection Artık TeknoSA'da

Geçtiğimiz günlerde, teknoloji perakendeciliğinin lideri  TeknoSA, Disney Collection ile çok güzel bir işbirliğne imza attı ve bunu özel bir lansman ile tanıttı. Büyük küçük herkes tarafından çok sevilen Disney karakterleri, artık TeknoSA mağazalarında yer alacak. Ben de en az çocuklar kadar çok sevindim bu duruma. Çünkü oldum olası Disney karakterlerini pek bir severim. Disneyland’da kızlar kadar benim de karakterler için sıra beklememden bellidir…


TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ve The Walt Disney Company Türkiye, İsrail, Yunanistan, Malta ve Kıbrıs Ülke Müdürü Giovanni Mastrangelo’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmanda unutulmaz Disney karakterleri Mickey ve Minnie de aramızdaydı.. 45 dakika beklemiştim Mickey’den imza almak için, burada ayağımıza geldi :)



Çocuklar için ayrılan özel aktivite alanında, kolye tasarlama, heykel yapma etkinlikleri vardı ve çok eğlenceliydi :) Ayrıca TeknoSA’da satışa sunulacak Disney Collection ürünleri ise çocuklar ve bizden tam puan aldı… Hele kostümler, saç aksesuarları her şey çok güzeldi..




Türkiye genelinde 31 ildeki 71 TeknoSA mağazasında, 100-150 metrekarelik özel alanlarda satışa sunulan Disney Collection ürünleri arasında oyuncaktan kıyafete, peluştan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya, 6 farklı ana kategoriden 300’ü aşkın ürün çeşidi yer alıyor. The Walt Disney Company tarafından doğrudan ABD’de tasarlanan Disney Collection ürün grubundan Mickey ve Arkadaşları, Disney Prensesleri, Karlar Ülkesi, Disney/Pixar Arabalar, Aslan Koruyucular, Oyuncak Hikayesi ve daha birçok sevilen Disney karakterinin ürünleri, TeknoSA mağazalarında sevenleri ile buluşuyor. Lansmanı takiben özel dönemlerde ve sezonluk olarak ürün çeşitliliğinin giderek zenginleşmesi planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...