19 Haziran 2015

Easyfood ve EasyFit ile Yurtdışında Yemek Derdine Son...

Öncelikle belirtmeliyim ki biz gezmeyi çok seven her fırsatta neresi olursa olsun görmeyi hedef bilen ama bunun içinde öyle çooook büyük bütçeler ayırmayan bir çift ve arkadaş grubuyuz. Hal böyle olunca işin omurgası olan ulaşım, konaklama ve yemek kalemlerini çok iyi seçmemiz gerekiyor... Ulaşım ve konaklama apayrı bir uzmanlık alanı olduğundan onu farklı bir postta anlatsam daha iyi olacak...
(Helsinki'de Yemek Sofrası)

Gelelim ayakta durabilmek için karın tokluğumuza... Şimdi diyebilirsiniz ki tatile çıkıyorsun yemeği niye dert ediyorsun ye, iç, gez, dolaş... Tamam eğer bütçeniz sarsılmayacaksa ve Türk damak tadının dışına çıkabilecekseniz meydan sizin :) Ama size bir örnek verecek olursam İtalya'da orta halli bir mekanda bir makarna 10-15 euro bir soğuk içecek de 5 euro birde 7-8 euroya salata yeseniz 4 kişi için verilecek hesap oluyor 90 euro civarı... Şimdi ne oldu? Sadece makarna yedik 270 lira hesap verdik ve sadece bir günün bir öğünü karnımız doydu :)

(Tallin'de Yemek Soframız)

İşte bu noktada yardımımıza EASYFOOD yetişti... Nasıl mı? Dışarıda sadece bir öğün için yapacağımız harcamaya 4 gün için öğlen ve akşam olmak üzere 8 öğün yemek sahibi olduk....
Gelelim taşıma politikasına... El bagajına koymadığınız sürece sorun yaşanmaz bir paketlemeye sahipler...  Easyfood ve Easyfit ürünleri içerisinde sıvı içermeyen çeşitlerini de uçakta yanınızda taşımanıza olanak sağlıyor. Ağırlık konusu da şöyle: her biri ortalama 250 gram. Toplamda olsun 8-9 kilo. Ama unutmayın tek kişi değilsiniz ve tek bavulunuz yok. Başta belirttiğim gibi 4 kişi için yaptığım bu hesapta herkes sadece 2,5 kilo ek yüke mağruz kalıyor. 20-25 kilo bagaj hakkında 2,5 kilo hiç birşey olmasa gerek.

(Riga'da Gezi Arası)

Şimdi gelelim konaklama tarzımıza... Şu aralar artık biliyorsunuz ki oteldense ev kiralamak çok daha konforlu, eğlenceli, hesaplı ve daha ferah. Otel ve ev fiyatları genelde aynı hatta ev kiralamak çoğu zaman daha hesaplı. Evde yanınızda getirdiğiniz yemekleri ısıtmak için mikrodalga, normal fırın, ocak gibi bir çok şeye sahip olacaksınız. Yani evinizdeki konforun devam ettiğini ama pencereden dışarı baktığınızda bir Roma'yı, Paris'i, Helsinki'yi gördüğünüzü düşünün. Yediğiniz yemekler hem pratik hem zahmetsiz hem de tavuktan balığa, sebzeden ete.. Hatta tatlısına kadar hazır. Size sadece mahalle marketinden ekmek ve içecek almak kalıyor. Düşünsenize gezmek varken yemek için vakit ve nakit harcamıyorsunuz. Hem karnınız easyfood'un birbirinden lezzetli yemekleri ile doyuyor, hem sağlıklı beslenip hem de yediğinizden tat alıyorsunuz.
Sonuç olarak easyfood ile hem yemek kalitenizden vazgeçmiyorsunuz hem gezmek için daha çok vaktiniz oluyor hem de easyfood'un müthiş fiyat politikası sayesinde çok az harcama yapıp paranızı bir sonraki gezinize ayırıyorsunuz :)

Ürün yelpazesi çok geniş ve herhangi bir koruyucu, katkı maddesi içermeden özel paketleme teknolojisi sayesinde raf ömrü de uzun... Oda sıcaklığında saklanabilen ürünler...

4 yorum:

  1. en çok ilgimi çeken kereviz oldu.
    İzmir'deki kadar güzel mi :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ha bir de nedense yorumumu yayınlamak için izniniz gerekiyor baya bir temkinli gitmişsiniz reklam yayınlamınıza hiç bir diyeceğim yok lakin okurlarınızı kandırmamak adına bu bir reklamdır ibaresi koymanız gerekmektedir :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...