26 Mart 2014

RİBEM www.risklibebek.com Türkiye'de ilk ve tek merkez


Size Türkiye'de ilk ve tek olan bir merkezden (Riskli Bebek) bahsetmek istiyorum....
 
 

RİBEM-Riskli Bebek Merkezi, 0-3 yaş arası riskli bebekler, prematüre bebekler ve gelişimsel gecikmesi olan çocuklar için erken girişim desteği sağlayan ilk ve tek eğitim ve danışma merkezidir. Bebeklerin ve çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal ve diğer sınırlılıklarını önlemek ya da en aza indirmek üzere kurulmuştur. İhtiyacı olan bebekler, çocuklar ve ailelere erken girişim desteği sağlar.

RİBEM EKİBİ;Erken girişim desteği multidisipliner ve aile merkezli bir ekip çalışması gerektirir. Bu nedenle RİBEM ekibinde Riskli bebekler, prematüre bebekler, gelişimsel geriliği olan çocuklar ve ailelerine gerekli desteği, eğitimi ve danışmanlığı verebilecek, mesleğinde uzmanlaşmış deneyimli profesyoneller yer alır.

Anne ve babalar riskli bebekler, prematüre bebekler ve gelişimsel gecikmeleri olan veya gecikme riski taşıyan 0-3 yaş çocuklar için erken girişim desteği hakkında merak ettiği birçok bilgiyi www.risklibebek.com sayfasından veya bizzat merkezden de öğrenebilir....

Sayfasının amacı yeni bebek sahibi olan ve küçük çocuğu olan ailelerin, olası büyüme ve gelişim riskleri konularında bilgilendirilmesi ve gerekli durumlarda alması gereken destekler konusunda ailelerin bilgilendirilmesidir.

Ayrıca sitede anne ve babaların, riskli bebekler ile gelişimsel gecikmeleri olan veya gecikme riski taşıyan çocukları için “erken girişim desteği” hakkında merak ettiği bir çok bilgiyi bu sitede bulabilirsiniz.

RİBEM; http://www.ribem.com.tr/

Riskli Bebek; http://www.risklibebek.com/anne/

Facebook; https://www.facebook.com/Ribem.risklibebek?fref=ts


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...