10 Mart 2014

Benetton Türkiye İlkbahar Sezonu...


Geçtiğimiz perşembe "Zamane Annesi" İlknur'un davetlisi olarak İstinye Park'ta Benetton ilkbahar sezonunun lansmanındaydık... Güzel bir kahvaltı ile başladık günümüze... Sonra da Benetton mağzasına geçiş yaptık... Birbirinden cıvıl cıvıl, neşeli renkler karşıladı bizi... Kendimi bildim bileli bayılırım ben Benetton'un renklerine... Hele anne olduktan sonra kızlarıma rengarenk giydirmek ayrı bir zevk oldu... Keşke kızlar yanımda olsaydı da deneyip bişeyler alsaydım diye iç geçirdim... Ama en kısa zamanda aklımda kalan bir kaç parça için yine Benetton'a gideceğimiz kesin :)




 
012, 2014 İlkbahar sezonunu renklerin enerjisi ile karşılıyor!

012 Benetton, 2014İlkbahar-Yaz sezonunda  çocuklar için birbirinden eğlenceli ve modanın trendlerine uygun  kıyafetleri kombinleyerek İlkbaharı karşılıyor.
İlkbaharda küçük hanımefendiler ve beyefendiler Benetton 012 stili ile göz kamaştıracaklar; küçük hanımlar için sezonun vazgeçilmez parçaları penye, triko, denim ve aksesuar dantel ve zımba detayları ile  dikkat çekecek.

Çiçekli, kalpli ve fiyonklu baskılar, aplikeler ince detaylarla zenginleştirilirken; 012 çocuk modası bu sezon grunge tarzı, grunge renkleri, rock baskıları ve  boncuklu dokuma kumaşları ile yetişkinlerin moda dünyasına meydan okuyor.

Ayrıca, bu sezon PROGETTO DENIM CEKET’ler de koleksiyonda günlük şıklığı yansıtıyor.
Kız ve erkek çocukları için renkli&desenli denim ceketler baharın  enerjik renkleri ile karşımıza çıkıyor.


Denim ceketlerle rahatca kombinlenebilecek PROGETTO SUPERSTRETCH , PROGETTO JEGGINGS
düz ve desenli superstretch tight, renkli stretch pantolon hem uygun fiyatı hem de rahatlığı ve kalitesi ile bu sezon çok konuşulacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...