3 Mart 2014

Bir pazar günü

Cumartesi akşamı yola çıktık Hendek'teki arkadaslarımızı ziyarete. Akşam yemeği yemeyip bizi beklemişler (ki yemeğe diye de gitmedik). Ama afiyetle hep beraber yedik. Gece geç saatlere kadar oturduk. Tabii çocuklar (Aslı-Azra-Rüzgar) da. Hele Aslı herkes uyuyuncaya enerjisi iyice arttı. Ben bile ondan önce uyumuşumdur. Bu arada biz sadece Aslı'yı alıp Aysu'yu ananeye bıraktık. 

Sabah erkenden de kalktık. Aslı o enerjiyi nerden buldu ben bilemedim. Kahvaltı için dışarı çıkacaktık. Kızlarımız da hazır bu arada. Taktılar çantalarını sırtlarına haydi gezmeye modunda. Azra biraz uykuyu alamamış olduğu için battaniye-emzik modundaydı. 



Kahvaltımızı Hendek'in tepesinde güzel bir mekanda. Hava biraz sisli olunca manzarayı pek göremedik. Arkadasım Arzu ile ayrılmadan bir fotograf çekilebildik. 



Sonra Abant'a gidelim dedik. Tabii haliyle kar yoktu işte son 2-3 metrekare kalmış olan kar ve "kar görmüş masum şehirli" 



Arzu ve Azra'sı
 

Alev ve Aslı'sı
 

Hey burda kar olmasa da bu yapraklar bir harika anneeeee..... 


Fotoğrafçımız iş başında. Gökçer, Rüzgar'ı fotograflarken. Harika kareler var. Onları da paylaşıcam. 
 

Yine anne kız biz. 


Sonra Bolu merkeze geçtik. Harika bir kafe gördük. Giderseniz mutlaka uğrayın. "Cafe de Botanique". Aslı'nın uyuma avantajıyla ben yemeğimi rahat rahat yedim. Tabii aklımızda kalan kahve keyfini yapamadık. Yemekler bitmiş harika kahve sunumlarından sipariş vereceğimiz sırada Aslı uyandı ağlayarak bir de Rüzgar ağlayınca bizim kahve hayalimizi eve sakladık. Bu arada yan masa hep bizi süzdü. Hani #kardeşşart kavramından habersizler herhalde. Oysa bir çocuğu evde bile bıraktık. 
 

Eve gelince arkadaşım Türk kahvemizi yaptı ve afiyetle içtik. Çocukların oyun odasında oynama avantajıyla. 


Arkadaşlarımızla harika bir gün geçirme keyfiyle de İstanbul'a döndük. 

Herkese musmutlu bir hafta dilerim. 








2 yorum:

  1. HARİKA FOTOĞRAFLAR VE HARİKA BİR POST : ))

    YanıtlaSil
  2. oooh süper bir haftasonu olmuş maaşallah :) Azra'nın battaniye emzik moduna bayıldım :) Bu arada Bolu'da okudum bende :) çok severim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...