25 Ağustos 2017

Yazlık Günleri 2017

Bir yazın daha sonlarına yaklaşırken çocuklar açısından yazın çoğunu geçirdikleri yazlıktaki günlerinden bahsetmeden olmaz. Önceki senelerde geç yatıp, geç kalkma durumlarını neyse ki bu sene çözdük. Sabah en geç 9 gibi kalkıp, akşam da 22:30'u geçirmeden yatmış oluyorlar...

Gün kahvaltı başlayıp, çizgi film veya kitap okuma, Aslı için çizgi çalışması ile devam ediyor. Güneş ışığının en yoğun olduğu saatlerde daha çok evde geçirmelerini istiyorum. Bu yıl Aysu bahçenin arkasında buluna minik odayı kendine "Resim Atölyesi" yaptı. İçinde yok yok, her etkinliği orada yapıyor, biz de oranın dağınıklığına çok fazla karışmıyoruz. Kapısında bulunan "Blops_Kids"in görev panosunu işlemeyi de ihmal etmiyorlar.



Eh bazen içeride de olmuyor değil aktiviteler :)



Saatler 16:00 olunca hazırlanıp havuz veya denizin dalgasız olması durumunda denize gidiyorlar. Su eğlencesi yazın olmazsa olmazı :)





Eve gelip duş alınıp, akşam yemeği de yendi mi bu kez sitenin çocukları toplanıp spor sahasına gidiliyor. Bazen paten, bazen bisiklet, bazen scooter ya da hepsi beraber taşınıyor spor sahasına.





Böyle  bir rutinleri var bizim kızların. Bazen sıkıcı gelebilir hep aynı şeyler diye, ama onlar çok mutlu. Buradaki arkadaşları ile ya da bazen iki kardeş baş başa çok mutlular :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...