12 Nisan 2017

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nda Elancyl ve Klorane Buluşması

Geçtiğimiz hafta sonuna nasıl rahatlamış girdim anlatamam, yazıya dökebilecek miyim bakayım :) Neden mi Elancyl ve Klorane davetiyle Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'ndaki yaratıcı etkinlik dolayısıyla tabii ki. 


Önce canlı müzik eşliğinde Osmanlı şerbeti, zeytinyağlı dolma ve lokum ikramıyla karşılandık. Ardından hazırlandık ve hamam sefası başlaı. Yapılan kese ve pir-ü pak masajıyla tam bir Osmanlı hamam sefasını yaşayarak hem hafta sonuna, hem de yaza güzel bir başlangıç yaptık. Hamamdaki çalışanların güleryüzlülüğü ve ilgisi ise kesinlikle çok iyiydi.


Selülitle mücadelenin en güçlü markaları arasında yer alan Elancyl, 40 yılı aşkın süredir pek çok kadının sahip olmayı arzuladığı vücuda kavuşmalarını sağlamaya devam ediyor. Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil yeni ürünü Activ Massage Kiti’nin içeriğinden ve fizyoterapistlerce geliştirilen masaj tekniğinin 2’li etkisinden bahsetti. 


“Elancyl Activ Massage en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlar. Özel bileşenleriyle yağ yakımını hızlandırır ve yeni yağ oluşumunu önler. İçeriğinde yer alan kafein özleri ile inceltici, sarmaşık özleri ile ödem attırıcı ve esneklik kazandırıcı, Pilosella ile de yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmada 28 günlük uygulama sonucu %94 memnuniyet aldık." şeklinde üründen bahsetti. Bir de Kloran'ın yeni ürünü Prapirüs Sütlü durulanmayan saç bakım maskesi ise en hırçın saçları bile kolayca şekle soktuğundan bahsetti. Biz de Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nda,  hamam sefasında her iki ürünü deneyimledik.


Her iki markayı da zaten severek kullanıyordum, kullanmaya da devam edeciğim. Bu keyif dolu organizasyon için ise Elancyl, Klorane ve NB İletişim'e çok teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...