22 Şubat 2017

Stokke Tripp Trapp Mama Sandalyeleri

Mama sandalyesi deyip geçmeyin, çocuklarınız büyüdü hala mı mama sandalyesi hiç demeyin. Benimkiler gibi yemek yemeyi sevmeyen çocuklar için, sofrayı cazip hale getirmek lazım. Üstelik harika renkleri sayesinde ben odalarında dekor olarak da kullanıyorum yemek harici zamanlarda.


Stokke’nin devrim niteliği taşıyan ve birçok ödüle sahip mama sandalyesi Tripp Trapp  tam bizlik. Yemek masasına tam olarak oturmak üzere ayarlı olması; akıllı, ayarlanabilir tasarımı, hem derinliği hem de yüksekliği ayarlanabilir koltuk ve ayak destekleri ile hareket serbestliği sağlıyor olması büyük avantaj. Doğru olarak ayarlandığında, çocuğunuz her yaşta rahat ve ergonomik bir oturma pozisyonunda olabiliyor. Büyümüş bile olsalar benim kızlarım çok rahat ediyorlar ve keyif alıyorlar.



Çocuğunuzla birlikte büyüyen ve bebekliğinden itibaren her anıda ailenin tam merkezinde yer almasına yardımcı olan Tripp Trapp, yeni sezon modasına yakalayan renklerini ve aksesuarlarını annelerin beğenisine sunuyor.



Mama sandalyeleri arasında ikonikleşen Tripp Trapp, rahatlığı ile bebeklerin en sevdiği oyun ve yemek alanı olurken renkleriyle de annelerin gönlünü kazanıyor. Koleksiyona yeni eklenen renkler arasında pembeden vazgeçemeyen anneler için yumuşak pembe yer alırken, daha nötr renkleri tercih edenler için puslu gri ön plana çıkıyor. Ahşabın doğal güzelliği için İskandinav tarzından ilham alan Puslu Gri, ahşap desenlerinin ışıldamasını sağlıyor.

Tripp Trapp, akıllı ve derinliği-yüksekliği ayarlanabilir tasarımıyla çocuklara hareket özgürlüğü sağlıyor. Doğru ayarlandığında çocuklara rahat ve ergonomik bir oturma konumu sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...