20 Şubat 2017

Bir Pazar Kahvaltısı David People Coffee&Food

Pazar günleri bizim için ayrı güzeldir. Çünkü anne ve baba için tek tatil günü. Çocuklarla beraber kahvaltı yapmak, vakit geçirmek çok güzel. Soğuk kış günlerinde genelde evde uzun uzun kahvaltılar yaparken, baharın gelişi ile yeni mekanlar, yeni kahvaltı seçenekleri arayışına girdik.


Dünkü miss gibi güzel havayı fırsat bilip Avrasya Tüneli'nin avantajıyla da kendimizi Maltepe'de yeni açılan David People Coffee&Food Ritim İstanbul'da bulduk kendimizi. Bakırköy sahilde oturmanın avantajı ile 20 dakikada vardık. Sonrasında Ataşehir'e arkadaşlarımıza gideceğimiz için erken saatte karşıya geçmemiz de şarttı.



Pazar günleri için en güzeli ailece yapılan uzun uzun kahvaltılardır. Biz de yedikçe yedik, oturdukça oturduk güzel havanın tadını çıkarttık.



"Bigboss" konseptine sahip Ritim İstanbul David People Coffee&Food'un menüsünde 3. nesil kahve çeşitleri, dünya mutfağına ait tatlılar, yemekler ve alkollü içecek seçenekleri de yer alıyor.



2011 yılının başında "Kendini Şımart" mottosuyla yola çıkan David People Coffee&Food'un üç değişik konseptle Coffe, Coffe&Food ve Bigboss olarak tüketicilerle buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...