11 Şubat 2017

Hilton İstanbul Bomonti'de Sevgililer Günü

Sevgililer Günü herkeste bir heyecan uyandırır. Yemeğe mi çıkalım ya da sade bir şekilde evde baş başa bir akşam yemeği mi yiyelim... Hediye olarak bir gül mü, büyük bir hediye mi? O ya da bu herkes bütçesine göre bir kutlama yapıyor..


Bu yıl biz 5_moms olarak beylerimize sürpriz yaparak, "Sevgililer Günü" öncesi hep beraber bir akşam yemeği programı hazırladık. Her şeyi de beylerden beklememek gerek :) 
Seçimimizi Hilton İstanbul Bomonti'den yana kullandık. Öncesinde lobide kahve sohbeti, sonra da odamızda hazırlık aşaması. Hilton Bomonti'nin 28. kattaki suit odasında eğlenceli bir hazırlığımız oldu. Makyajlar Burcu'dandı :)





Biz hazırlığımızı bitirmek üzereyken ise beyler çoktan gelmiş bizi lobide bekliyor haberini aldık :) Beyler ile Hilton Bomonti'nin 34. katındaki roof-top barı Cloud 34’e yemeğe geçtik. Etkileyici manzara ve atmosfer ile akşamımız çok eğlenceli ve sohbet dolusu geçti.


Yazının sonunda videomuzda ise eğlenceli günümüz var. İzleyip Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Size de "Sevgililer Günü" için hala plan yapmayan ama ne yapsak diye düşünenlerdenseniz bu deneyimimiz size öneri olsun istedim.

Cloud 34;
Hilton İstanbul Bomonti’nin Slow Time işbirliği ile düzenlediği Sevgililer Günü etkinliğinde İstanbul’un aşk şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. İstanbul’u ayaklarınızın altında ışıl ışıl seyredebileceğiniz roof-top barı Cloud 34’te mum ışığında enfes sushi servisi ve Slow Time’ın o güne özel hazırladığı İstanbul’un aşk şarkılarını DJ performansı eşliğinde dinleyebileceğiniz romantik bir gece sizi bekliyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin deneyimli şeflerinin hazırladığı sushi menüsünden seçtiğiniz bir tabak ve dilediğiniz bir kokteyl kişi başı sadece 80 TL.



The Globe
Hilton İstanbul Bomonti’nin seçkin restoranı The Globe’da, ödüllü Executive Şef Yannis Manikis’in Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı menüsüyle sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Menüde çıtır kılıç balığı eşliğinde yaban havucu püresi, sous vide usulü bonfile, dana yanağı eşliğinde soğan çeşitlemeleri ve kırmızı pancar reçeli bulunuyor. Sevgililer Günü’ne özel yemeği içecek dahil kişi başı 180 TL, içecekler hariç olarak da kişi başı 140TL.

Eforea Spa
Avrupa’nın en büyük spası eforea™ Spa’nın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı paketle ise sevgilinizle beraber keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Çiftlere özel VIP odada uygulanan paketin içinde sauna, buhar banyosu, aromaterapi masajı ve canlandırıcı yüz bakımı bulunuyor. 90 dakikalık paket Sevgililer Günü’ne özel iki kişi için 480TL.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...