4 Ağustos 2016

“Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” Filminin Galası

Alper Kul ve Çağlar Çorumlu, seslendirmesini yaptığı, Illumination Entertainment ve Universal Pictures işbirliğiyle hayata geçirilen “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” filminin galasına katıldı. Minyonlar ve Çılgın Hırsız gibi sevilen animasyonların arkasındaki ekip tarafından yaratılan hikayede, Alper Kul Max, Çağlar Çorumlu ise Duke isimli köpeği seslendirmiş.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı


5 Ağustos'ta vizyona girecek olan “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” filminin galası bu hafta içi gerçekleşti, biz de eşim ile katıldık... Eee kızlar yok diye animasyon filme gitmeyelim mi ki?... Zaten daha üniversite zamanından çok severdik animasyon filmlerini. Tabii artık teknoloji daha gelişti, filmler de çok daha güzeller. Hele seslendirmeler gerçekten çok iyi. 

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

"Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı" filminde iki ünlü isim var seslendirmede, Alper Kul ve Çağlar Çorumlu... Alper Kul Max , Çağlar Çorumlu ise Duke isimli köpeği seslendirmiş. Çağlar Çorumlu ile Aysu daha önce Fiat Doblo reklamında oynamıştı ve reklam setinde 3 gün boyunca Adana'da beraberdik. Kendisini ayrı bir severiz...

Komedi-animasyon filmi olan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, evcil hayvanların sahipleri her gün okula ya da işe gittikten sonra sürdürdükleri hayatı konu alıyor. Max isimli köpeğin sahibiyle sürdürdüğü sakin hayata Duke isimli köpeğin dahil olması sonrasında, iki köpeğin arasında bir rekabet başlar. Bu rekabet beraberinde aksiyon dolu olayları ve beklenmedik bir dostluğu getirecektir.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

Başarılı animasyonlara imza atan Illumination’ın bu projesinde yer almaktan çok keyif aldığını belirten Aper Kul “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin seslendirmesinde yer almayı biraz da oğlum için istedim, seslendirme yaptığım filmi birlikte izleyeceğimizi düşünmek beni heyecanlandırıyor” dedi.

Çok farklı karakterleri deneyimlemeye olanak sağladığı için seslendirme projelerinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Çağlar Çorumlu ise “Filmde, evcil hayvanların sahipleri evde değilken neler yaşadıkları çok eğlenceli bir şekilde yansıtılmış. Bunun yanı sıra Max ve Duke’ün evden ayrılmasıyla başlayan aksiyon dolu bir macera izliyoruz. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı çocuklar ve aileleri kadar gençlerin ve yetişkinlerin de keyifle izleyebileceği bir animasyon.” dedi. 

Alper Kul ve Çağlar Çorumlu’nun sesiyle “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” 5 Ağustos’ta vizyonda!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...