12 Mart 2016

Hassas Anne Ece 40 Yaşında

Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır ve insan hangi yaşta hissediyorsa aslında o yaştadır.

HassasAnne Ece de 40. yaş gününü çok güzel bir parti ile biz arkadaşlarıyla kutladı. Yeni yaşını aslında çok farklı bir Ece olarak karşıladı. Farklı değil de eski Ece geliyor diyelim. Aslında benim de bilmediğim... Ece, doğumlar, hastalık derken aldığı kilolardan uzun zamandır kurtulamamıştı. Geçtiğimiz aylarda geçirdiği tüp mide ameliyatı ile artık eski sağlıklı kilosuna kavuşma yolundaydı. Hem bu değişim hem 40. çok özel doğum günü için bir aradaydık ayrıca.

blogger anneler


Zorlu FunLoft'ta bir araya geldik, nefis ikramlar Mariposa Restaorant'tandı.. Bir de serçe parmak kadar ince sarılmış sarmalar da Enise'dendi. Lezzetli pasta ise MelekEli'nden...
Bize güzel de sürprizleri vardı Ece'nın. Trust Human Academy Sandra Şarhon ile nefes terapisi yapıp, müzisyen anne Ahu'dan her defasında güldüğüm stand-up'ı ile güldük... "Dance with Babies" ekibi ise bu kez "dance with-out babies" yaptırdı :)

blogger anneler

Kendisine kesinlikle hediye getirilmemesini isteyen Ece, bizler için Karpuz Tasarım'dan mini succulentler ve Makarna Lütfen'den makarnalar hediye etti.

blogger anneler

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...