21 Eylül 2015

KitchenAid Cook Processor Sadece Esse Mağazalarında

2002 yılından bu yana ev ürünleri perakendesinde uzman mağazacılığın lider markalarından olan ve mağazalarında kendi markalarının yanı sıra dünyaca ünlü markaları tüketicilerle buluşturan Esse, mutfaklarda devrim niteliğinde bir ürünü Türkiye’ye getirdi.
 

Standart bir mutfak robotu ya da elektrikli pişiriciden çok daha fazlasının yapan ve yalnızca Esse mağazalarında satışa sunulan KitchenAid Cook Processor, markanın uzman şeflerinden Maria Chiara Sereno tarafından gerçekleştirilen bir gösteriyle tanıttı... Bizlere Akdeniz mutfağının karakteristik lezzetleri olan zeytin ezmesi, parmesanlı risotto ve zabaglione yaptı..


 
"Tek tuşla şef lezzeti" sunan KitchenAid Cook, kesme, doğrama ve karıştırma gibi yemek pişirmenin tüm aşamalarını tek bir tuş ile gerçekleştirip, servise hazır yemekler sunuyor.. 
 
İlk etapta yalnızca 80 adet satışa sunulacak ve 4995 TL’lik satış fiyatına sahip olacak.
 
Cihaz, dünya mutfağından yüzlerce tarif içeren kitapçığın yanında, iOS (iPhone / iPad) ve Android sistemli akıllı telefon ve tabletler için geliştirilen uygulamayla da evlerde profesyonel lezzetler yaratmayı mümkün kılıyor.
 
 


 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...