8 Temmuz 2015

"Karlar Ülkesi Sen de Söyle" 10 Temmuz'da Sinemalarda

 
Geçtiğimiz hafta sonu 10 Temmuz'da Danone Sütlü Atıştırmalıklar desteği ile tekrar vizyona girecek olan  "Karlar Ülkesi Sen de Söyle" filminin galasındaydık... Filmde şarkıları karaoke şeklinde söyleyebilmemiz çok güzel. Hele ki okumayı sökmüş Elsa hayranı miniklerin çok hoşuna gideceğine eminim. Eeee bizde de ben söyledim Aysu tekrarladı şarkıları çok eğlendik film boyunca. Açıkçası okulda izlediği için Aysu ile sinemada izlememiştim "Karlar Ülkesi"ni. Beraber sinemada izlememiz için de çok güzel bir fırsat oldu. Ki eminim çocuklar kaç kez izlemiş olurlarsa olsunlar hala her sahnesini hayran hayran izleyip, komik sahnelerde kahkaha atıyorlar... Aysu ve Bade kıkır kıkır gülüştüler film boyunca :)

 
 

Film öncesi güzel de bir sürpriz vardı... Elsa ve Anne gelmişlerdi fotoğraf çekimi için... Bütün kızlar bir pop star görmüş gibi çığlık çığlığa :)

 
Ayrıca Elsa taçlarını da hazırladılar...

 
Bir de o gün bol bol Danone sütlü atıştırmalıklar atıştırdık ve kalsiyum ihtiyacımızı bol bol karşıladık... Bu arada sadece çocuklar için değil de benim gibi sütü, yoğurdu sade içip yiyemeyenler için de bire bir :) Ohhh kalsiyum aldım biraz :)


 


1 yorum:

  1. nasıl kıkırdadı çocuklar haklısın :)
    Özellikle Olaf konuşurken çok keyiflendiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...