10 Kasım 2015

Saçlarda Prenses Işıltısı...

Geçtiğimiz ay Johnson’s® baby'den çok güzel bir paket aldık. Kutuyu açar açmaz o reklamlarında bayıldığımız müzik başlıyor ve içinde şampuan ile saç açıcı spreyi var.


Gerçek göz yakmayan formülüyle yıllardır banyoların vazgeçilmezi olan Johnson’s® baby “Işıldayan Parlaklık Serisi” ile şimdi de minik prenseslere banyo keyfi ve ışıl ışıl saçlar sunuyor. Biz bayıldık. Aysu'nun özellikle banyo sonrası zor açılan saçlarına çok da iyi geldi. Ara ara ben kızlar için kendi saç kremimi kullanıyordum ama şimdi Johnson’s® baby çocuklar için özel saç kremini tasarlamış. Böylece gönül rahatlığı ile bu ürünü kullanabilirim.


Çocukların saçlarının gün boyu ipeksi yumuşaklıkta parlak ve canlı görünmesine yardımcı olan Johnson’s® baby  “Işıldayan Parlaklık Serisi” güzel saçlı minik prenseslerin yeni tercihi olacak.

Yeni ve komple saç bakım serisi ile çocukları ve anneleri çok mutlu edecek olan “Işıldayan Parlaklık Serisi” ipek proteinleri ve argan yağı içeriyor;  doğal ışıltılı parlaklık ve ipeksi yumuşaklık sağlayan şampuanın yanı sıra, saç kremi ve kolay tarama spreyi ile tam bir saç bakımı sunuyor.

Tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı, alkol ve paraben içermeyen  Johnson’s baby® Şampuan çeşitleri  banyoda çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.


Seride olan ürünler;


  • Johnson’s® baby  Işıldayan Parlaklık Serisi Şampuanı  300ml, 500ml ve 750ml
  • Johnson’s ® baby Işıldayan Parlaklık Serisi Saç Kremi 500ml
  •  Johnson’s ®  baby Işıldayan Parlaklık Serisi Kolay Tarama Spreyi 200ml

Prensisçilik oyunumuzun baş karakterleri, Anna'ya bile tütü giydirttik böylece...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...