30 Kasım 2015

Aysu ve Tuğçe İçin Eğlenceli Bir Cumartesi...

Aaahhh 1. sınıf annesi olmak ne zormuş. Her fırsatta yazıyorum :)
Geçen sene anasınıfından arkadaşımız Tuğçe ile bu sene de aynı sınıftayız. Bu hafta sonu da kızlarımıza ayırdık... Hep beraber eğlenceli bir gün geçirdik... Ödevlerden uzak bir gün... Tabii pazar günü baba ve Aysu ödevle uğraştılar.. Bu hafta sonu ödevler benden sorulmadı :)

Neyse neler mi yaptık...


Önce Legoland'e gittik... 4-5 saat bitmeyen, bitemeyen bir eğlenceye daldık... Walla benim bile çok sevdiğim legolarla oynamak, kendimi de eğlenceye dahil etmeme sebep :)

Legoland'de her yarım saatte bir 4 boyutlu sinema gösterimi var.. Lego oynamaktan biz sadece birini izledik :) Sonra prensesi kurtardık, Merlin'in Çırağı'nda pedallar çevirerek en yükseye çıktık... Yangın akademisinde eğlence nasıl güzel, yedek kıyafetle gitmekte fayda var... Duplo kasabasında kocaman Legolarla kendi boyumuzda bir ev yaptık..



Vee en çok herlade LegoFriends Olivia'nın evinde lego yaparak vakit geçirdik..




Legoland eğlencesi sonrasında Aysu'nun daha önce çok sevdiği JurassicLand'i bir de arkadaşı Tuğçe ile beraber gezmek istedi... Bu kez dinozorların dünyasında gezintiye çıktık... Daha önce bu postumda bahsettiğim JurassicLand yazıma da mutlaka bakın.. JurassicLand turları her buçuklu saatlerde başlıyor. Önce 4 boyutlu, 6 efektli sinemaya girdik. Sonra dinozorların kuluçka, bilim ve veteriner ünitelerini pür dikkat dinleyip, gezdik. Uysal dinozorlar ve vahşi dinozorları da gördük :) Yine Aysu sorusunu sordu. "Anne hani T-rex en güzçlü dinozordu, o dinozor nasıl T-rex'in boynunu kırmış". İşte böyle çocuklar hep sorar, öğrenmek ister. Burası da tam çocukların merakını giderecek bir yer... Bu arada önümüzdeki günlerde JurassicLand ile ilgili bir sürprizimiz de olabilir... İnstagramdan alev_ozkan hesabımı izlemede kalın...




Pazar günümüzü de Aslı'm ile geçirdim o da yarınki postta olsun o halde...

3 yorum:

  1. Kreş bile bazen bana zor geliyor, arada ödev veriyorlar :))) 1.sinifi dusunemiyorum bile! Allah yardimciniz olsun. Belli ki arkadasıyla bayağa eğlenmisler, en güzel günler tadını çıkarsın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Alev'in lego tutkusu kızları kadar :)

    YanıtlaSil
  3. Jurassic Land bu haftasonu muydu?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...