23 Temmuz 2014

BanvitBurada.com ile Online Alışveriş

Daha önce, Banvit A.Ş Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü İlgi Görener ile bir araya gelip tavuk hakkında aklımıza takılan soruların cevabını aldığımızdan bu postumda bahsetmiştim...
 
Bize Banvit'e artık BanvitBurada.com internet sitesinden de rahat bir şekilde ulaşabileceğimizden bahsetmişti... Ben de gelir gelmez hem buzdolabı eksiklerimi tamamlamak hem de bir deneyim olsun diye online alışverişimi yapmıştım... İstediğiniz ürünleri sepete ilave edip, istediğiniz gün ve saatte evinize göndertme imkanınız var... İster kredi kartı ister kapıda ödeme ile :)
 
Alışverişinizden sonra müşteri hizmetlerinden arıyorlar, alışverişinizde sıkıntı olup olmadığı, memnun kalıp kalmadığınız hakkında sorular soruyorlar... Müşteri memnuniyeti çok önemli :)
 
BanvitBurada.com ile pratik atıştırmalıklar ve çat kapı gelen misafirler için hazırlaması kolay yemekler her zaman buzdolabımda... Dün yine boşalan buzluğu tamamlamak için alışverişimi yaptım... Tam da istediğim saatte elimde oldu az önce :))

 
Üstelik şimdi ürünlerin hepsinde %20 indirim var...
 
 
Eğer ne pişirsem diye de düşüncelerdeyseniz, "Katkısız Sevgi" internet sitesinden tarifler size yardımcı olabilir... Ben de bu akşamki iftar menümüzü hazırlamaya başlıyorum...
 

 
 
Bu akşam "Kadir Gecesi"... Herkese hayırlı kandiller....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...