18 Haziran 2014

Zorlu Center'dan yaza merhaba partisi

Geçtiğimiz hafta sonu @kokoshanne Meltem'in ev sahipliğinde "ZorluCenterdaYaz" etkinlindeydik.


Cumartesi pazar günleri devam şenlikte anane ve kızlar ile Cumartesi saat 11'de eğlenceye başladık. Bizim blogger arkadaslar hep oradaydı. Herkes çok eğlendi. Gider gitmez Çağlayan Sevinçer’in  kukla gösterisiyle başladık. Sonra "MinikGurmeler" waffle atölyesi ile devam ettik. Aysu önce ben Cupcake yapmak istemiyorum (o cupcake yapacağını zannetti) diye ağlamaya başlayınca ufak bir kriz geçirdik. Asıl derdi ona yapılan kelebek balonlarının patlamış olmasıydı. Neyse atlattık. Sonra bana dediği "ama anne ben bu kadar tatlı bişey yapacağımızı bilmiyordum ondan ağladım" Sonrasında nasıl da afiyetle yedi waffle'ını.

 
Gün boyu  Popcorn, pamuk şeker, Haribo, Eataly, Caffe Nero ikramlarının ; yüz boyama, origami, minik gurmeler aktivitelerinin olduğu çok eğlenceli bir gün geçirdik.....
Biri yüz boyamada, diğeri balon sırasında...


 
3-6 ve 6-12 yaş grubu olarak siniflandırılan bu oyun alanlarında en ince detaylar düşünülmüş ve çocuk güvenliği ön planda tutulmuş.

 3-6 yaş aralığındaki çocuğunuz park alanında gönlünce koşup, oynarken siz hemen yanındaki cafede oturup kahvenizi içebiliyorsunuz. 3-6 yaş çocuk oyun alanının giriş bölümü küçük çocuklara özel olarak hazırlanmış. Üzerine tırmanabilecekleri yumuşak tepeler ve aşağı kayıp etrafı keşif edebilecekleri bir alan sunuyor. Bu tepelerde küçük çocukların oynayabileceği farklı oyun aletleri bulunuyor; trambolin, fırıldak, tırmanma ağaları, hamaklar ve kaydırak yer alıyor.Tepelerin dalgalı şekilleri komşu su oyun alanının şeklini yansıtıyor.

Diğer bölüm ise 6-12 yaş çocukların maceracı yanını ön plana çıkarmak için özel olarak tasarlanmış. Oyun alanının kalbine doğru hareket edildikçe tepeler vadilere dönüşüyor ve bu bölüm bünyesinde çocukların çok seveceği gizli bir dünya bulunuyor. Köprü, dev bir ağ yapısı ve aynı zamanda inanılmaz eğlenceli aile kaydırağı bulunuyor. Tırmanma ağları ve aile kaydırağı oyun alanının en göz alıcı yerleri olarak öne çıkıyor ve her yaştan çocuğun maceracı ve araştıran doğasını uyarıyor.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...