7 Eylül 2011

Bir Bayram Tatili

Bu bayram tatilimiz aile ziyareti şeklinde oldu... Eh aile İzmir'de olunca Çeşme'ye uğramadan olmaz...
İlk saatlerimiz Evren-Sinem çiftinin sevimli evlerinde güzel kahvaltı ile başladı... Sabah 7'de yani sabahın köründe kahvaltıya gittik. Hadi çok oturduk artık gidelim dediğimizde daha sabah 10:30du :)


sonra genel bir İzmir turu... Önce Karşıyaka'nın üstlerindeki Seyir tepesi, sonra Asansör... en sonunda da Narlıdere... İstanbul'dan sonra 45 dakikada İzmir bitti diyebiliyoruz :)


Bayramda daha da büyük ziyareti için Aydın'ın yolunu tuttuk... Aysu köy hayatını çok sevdi :)


Günübirlik Çeşme'ye gitmeden olmaz... Daha önce burada bahsettiğim Deniz Kaan da ordaydı... ikisinin deniz ve kum keyfine aman dokunmayın... zor ayrıldık denizden... tercihimiz bu kez altın kum mevkiiydi. Daha önce sadece Ilıca'nın kumu bukadar güzel olduğunu düşünürken buraya da bayıldımmmm...




Akşam Dalyan'da üniversiteden arkadaşlarımızla buluşup güzel bir yemek keyfi yaptık... ve artık nekadar büyüdüğümüzü fark ettik. Çoluk çocuğa karışmıştık :)


Akşam Karşıyaka sahilde yürüyüş yapmadan olmaz...


Vee benim favorum İzmir'e gittikçe boyoz ve torpil yemektir... Bunlar benim üniversite zamanımdan alıştığım ve asla vazgeçemediğim tatlar... Ama bu sefer epeydir kumru yemediğimi fark edip meşhur kumrucu Şevki'ye bi gidelim dedik :) Tabii torpil ve boyozumu da yedim :)))


ve bir bayram daha böyle bitti gitti... başka bayramlar tatiller gelsin diye bekliyoruz :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...