15 Ocak 2018

Taze Direkt Ürünleri ile Meyveli Kek

İyi haftalar herkese.

Doğal ve taze ürünleri büyük şehirlerde yaşayanlar için büyük ihtiyaç ve özlem haline geldi. İşte bu amaç ile 2014 yılında bir hayal ile doğan Tazedirekt etin safını, sütün günlüğünü, meyve ve sebzenın doğalını bizlere ulaştırmaya başladı. Bizim evde özellikle günlük sütüne ilgi çoktu. Hele kaymaklı yoğrt mmm nefis... 2016 yılında hizmete verdikleri ara nedeniyle de çok üzülmüştüm.


İşte şimdi yine aramızdalar. Ben de geçtiğimiz hafta siparişlerimi verdim. Özlediğimiz günlük süte, kaymaklı yoğurda kavuştuk. Bir de daha önce de aldığım infüze çilek var ki efsaneee... İnfüze çilek, kokusu, dokusu korunarak kurutma yöntemi ile kurutulur. Kızlar bayılıyor. Bir de siparişime eklediğim kuru kayısı da olunca haydı biz bir meyveli kek yapalım dedik...


Tazedirekt ürünlerine bilgisayar veya telefonunuzdan online sipariş veriyorsunuz. Teslim zamanını ve yerini seçiyorsunuz. 24 saat içinde kapınızda oluyor siparişiniz. En güzel tarafı da aracı kargo şirketi olmadan kendi soğutuculu araçları ile teslim ediyorlar. 

Sömestr tatilinin yaklaşması ile evde yapılacak aktivite arayışları da başlamışken sizlere hem öneri olsun diye "meyveli kek" tarifimiz geliyor...

Tarif ise şöyle;

3 yumurta
1 çay bardağından az şeker (esmer şeker tercih edebilirsiniz)
1 çay bardağından az ayçiçek yağı
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı kuru meyve karışımı
2 su bardağı un (tam buğday unu tercihe göre)
1 kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın



Hepsını karıştırıp  170 derece fırında 40 dakika pişiyorsunuz :) Videomuz ise aşağıda...


Tazedirekt'in bir de şöyle bir kampanyası var;

Arkadasinizi davet edin 50 tazepara kazansin.
İlk siparisini teslim aldiginda siz de 50 tazepara kazanin.
1 Tazepara 1 TL değerindedir. Kazandığınız Tazeparalar, Tazedirekt alışveriş tutarınızın maksimum %15’i olacak şekilde kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...