9 Ocak 2018

Aslı ve Beren'nin 6 Yaş Doğum Günü

24 Aralık 2017 günü Aslı ve çok sevdiği kankası Beren için çok özel bir gündü. Ortak doğum günlerini kutladılar. Daha önce bir arkadaşımızın doğum günü için gittiğimiz "Babalu Aktif Eğlence Merkezi" aklında kaldı ve 6 yaş doğum gününü orada yapmak istedi. Biz annelere de organizasyonu düzenlemek kaldı...


Pazar günleri yoğun olduğu için erken saatte kutlamak en güzeliydi. Hem çocuklar doyasıya eğlendi, tam acıktıkları saatte de çıkıp yemeklerini yediler, sonra da pastayı kestik.


Biz ve tüm konuklar tam saat 10:30'da oradaydık ve tüm çocuklar eğlencenin içine atladılar... Biz anneler, anneanneler, babaanneler de sohbete yemeye içmeye başladık. Böyle mekanların en güzel avantajı çocuklar doya doya eğlenirken sizlerin yanınıza uğrama gereği bile duymuyorlar.



Ve artık öğle saatlerinde çocuklar biraz yorulmuş, acıkmış bir şekilde geldiler ve yemeklerini yediler. Üç çeşit çocuk menüsünden istediğinizi seçiyorsunuz. Biz hepsi  köfte-patates olsun istedik.


Ve önemli an pasta kesme zamanı. İşte şimdi Aysu ve Beren prensesler gibi elbiselerini giydiler. Pastanın mumlarını üflediler.. Elbisemiz için PrettyRuffle'ye çok teşekkürler...


Mutlu yaşlar Aslı ve Beren...





3 yorum:

  1. Güzel kankaların mutlu nice mutlu yaşları ve birlikte nice güzel yılları olur inşallah🙏💕

    YanıtlaSil
  2. nice mutlu yaşlarına :)

    YanıtlaSil
  3. Nice nice sağlıklı ve mutlu yaşlara... Çok tatlılar maşallah

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...