19 Ekim 2017

Hassasiyet Yok, Tedavisi Var

Ailecek çok sevdiğimiz Listerine gargara sabah akşam mutlaka kullanılır bizim evde. Kızların yaşına uygun olanı kullanırız hepimiz. Diş fırçasının ulaşamadığı her noktanın temizliği için gargara kullanımı çok önemli.

Şimdi Listerine'in yeni bir ürünü var. Ondan bahsetmek istiyorum. Dünyanın bir numaralı ağız bakım suyu Listerine, diş hassasiyetini tedavi eden ve %100 koruma sağlayan "Listerine Hassasiyet İçin Geliştirilmiş Koruma" isimli inovatif ürününü Türkiye pazarına sundu. Diş hassasiyetini, tedavi edici nitelikli tek ağız bakım suyu olan ürün, fırçanın ulaşamadığı yerlere ulaşarak tedavi sağlıyor. Diş hassasiyetinden acı çekenlere ilk yardıma koşacak olan "Listerine Hassasiyet İçin Geliştirilmiş Koruma" 9 kullanımda %100 koruma sağlıyor.

Yetişkin nüfusun %57’sinde görülen diş hassasiyeti, soğuk-sıcak ve ekşi ile şekerli besinlerin tüketimi sırasında tetikleniyor. Hassasiyet yaşayan kişi, diş minesinin zedelenmesi ile açıkta kalan tübüller nedeniyle ani ve keskin bir ağrı yaşıyor.  
Hassas dişler için klinik olarak kanıtlanmış rahatlama sağlayan Listerine, hassasiyete sebep olan açık tübülleri kristal teknolojisiyle yüzde yüz tıkıyor.  Hassasiyeti tedavi ediyor ve 9 kullanımda* %100 koruma sağlıyor. Aynı zamanda yanlış fırçalama uygulamasının sonucu olan hassasiyeti artırma riskini de ortadan kaldırıyor.
Hassasiyete karşı tek tedavi edici nitelikteki ağız bakım suyu olan "Listerine Hassasiyet için Geliştirilmiş Koruma"nın  günde iki kez 60 saniyelik süre ile 10ar ml olarak kullanılması tavsiye ediliyor.  Fırçalama işlemi gibi, yanlış uygulamada hassasiyeti artırma riski taşımayan ve gün boyu yeme içmeye karşı %100 koruma* sağlayan ürün, süpermarket, eczane, ve parfümerilerde 500 ml ve 250 ml olarak iki boyda satışa sunuluyor.
*Günde 2 kez düzenli kullanım ile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...