20 Ocak 2017

Sömestr Tatili Planları Yapıldı Mı?

Bugün yarı yıl tatili başlıyor tüm öğrenciler için. Bu sene hem Aysu, hem de Aslı karne heyecanı yaşayacak. Aslı için bir ilk :) Bir dönemin yorgunluğunu atmak için önlerinde 15 günlük bir tatil var. Ve bu vakti en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Tatilin ilk haftasında işten olabildiğince vakit ayırmaya çalışacağım kızlara. Güzel programlar hazırladık beraber. Hem eğlence, hem gezi, hem sanatsal faaliyetler Aysu ve Aslı'yı bekliyor. İkinci hafta ise yazlık özlemi ile anneanne ve dedeyle Tekirdağ'a gidecekler.

Programımızda neler var peki? Sizlere de fikir olsun...

Yarıyıl tatilinde 7 ülkeden çocuklar ‘’Sağlık ve Sporu’’ çizecek;

36 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması'nda başvurular resim yapmak için en uygun zaman olan yarı yıl tatilinde başlıyor. Yarışmanın bu yılki teması, Sağlık ve Spor.  Bu yıl Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte Almanya, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Kuveyt’ten ilkokul ve ortaokul düzeyindeki tüm çocuklar katılabilecek. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda  özel eğitimli çocukların resimleri ayrı bir kategoride değerlendirilecek.


Nasıl katılacaksınız?
Adaylar yarışmaya 25 cmx35 cm veya 35 cmx50 cm ölçülerinde resim kâğıdına, her türlü resim ve boya malzemesiyle (sulu boya, pastel boya, kuru boya, yağlı boya vb.) yapılmış resimleriyle katılabiliyor. Her okul ve öğrenci, istediği sayıda resimle 1 Nisan'a kadar yarışmaya başvurabiliyor. Yarışmacıların resimlerinin arka sağ alt köşesine adlarını, soyadlarını, e mail adreslerini; sınıflarını, okullarının ismini, adresini ve okulun telefon numaralarını yazmaları gerekiyor.

Son başvuru tarihi, 1 Nisan
Yarışmaya katılacak çocukların resimlerini 1 Nisan'a kadar “Yaşar Birleşik Pazarlama Dağıtım Turizm ve Ticaret A.Ş. -Esenşehir Mahallesi, Kürkçüler Caddesi, Kanuni Sokak, No: 4 Dudullu-İstanbul’’ adresine göndermesi gerekiyor.

Sosyal medyadan katılım;
Tüm çocuklarımız resimlerini #pinarresimyarismasi hashtag'i ile 1 Nisan'a kadar sosyal medya üzerinden de paylaşabilecekler. #pinarresimyarismasi hashtag'ine gönderilen resimler arasında jüri elemeleri sonucunda seçilecek 1 resmin sahibi tablet ve sanat haftasına katılma hakkı kazanacak.

Sonuçlar, 15 Mayıs'tan itibaren “www.pinar.com.tr”, “pinarlayasam” Facebook ve Instagram sayfalarında ve @PinarKurumsal Twitter hesabından açıklanacaktır.

Çeşit çeşit atölyeler

Evimizin yakınlarındaki alış veriş merkezleri de evde sıkılan çocuklar için kurtarıcılarımız...

Alışveriş ve yaşam merkezi Capacity, sömestr dönemi için küçük konuklarını mutlu edecek yoğun bir etkinlik programı hazırladı. 23 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında her gün mozaik atölyesi, strafordan iç organlar insan vücudu, kum boyama, ahşap takı, keçe, puzzle gibi değişik yaratıcı atölyeler yer alıyor. Çocuklar  14.00-15.00, 15.30 – 16.30 ve 17.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek bu tasarım atölyelerinde hem yeteneklerini geliştirme hem de sosyalleşme şansı bulacaklar.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Yarıyıl tatilinde çocukları eğitici, eğlendirici, beceri kazandıran keyif dolu aktivitelerle buluşturuyor. Kişisel ve sanatsal gelişimi hedefleyen etkinlikler 20 Ocak’dan- 05 Şubat’a kadar devam edecek.  5-12 Yaş çocuklara yönelik uygulanacak Atölye çalışmaları çocukların hayal dünyalarını geliştirerek, yeni beceriler kazandıracak. Eğlenceli atölyeler, eğitici-öğretici ekip çalışmaları çocuklara deneyimler kazandırarak keyif dolu vakit geçirtecek.  Karnesini 20 Ocak-05 Şubat tarihleri arasındaki hafta içi günlerde, Carousel AVM Danışma Bankosu’na getiren her çocuk, sürpriz sömestr hediyesini alabilecek.


Robin Hood macera dolu dünyasında çocukları bekliyor;

KİDZ TV’de çocukların severek izlediği çizgi film kahramanı Robin Hood, sömestr boyunca Mall of İstanbul’da çocukları bekliyor olacak. Daima haklının ve ezilenin yanında savaşan asil savaşçı Robin Hood, çocukları önce önemli bir sınavdan geçirecek. Tırmanış, engelleri aşma, ok atabilme gibi parkurlardan geçen çocuklar fiziki becerinin yanında zeka geliştirici oyunlara da katılacak. Robin Hood için özel olarak kurulu alanda çocuklar Origami Sanatı ile Robin Hood şapkası ile ok ve yay yapmayı öğrenecek. Bir diğer sevilen karakter Sihirbaz Marian’de Robin Hood için hazırlanan alanda olacak ve çocuklara Sihirbazlık Atölyesi’nde küçük illüzyonlar sunacak. Sevimli karakter Tuck’la çocuklar leziz kurabiyeler yapacak ve onları keyiflerince süsleyecek. Yaklaşık 1 saat sürecek olan atölye çalışmaları ve oyunların sonunda çocuklara sertifika verilecek, sevimli karakterlerle çektirdikleri fotoğraflar, yaptıkları ok ve yaylar ve şapkalar hediye edilecek.


Tiyatro keyfi;

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından, çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Karlar Ülkesi” oyununu   21-22-25-26-27-28-29 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahneliyor. Gaye Cankaya’nın yönettiği, Özlem Saraç tarafından Hans Christian Andersen’in “Karlar Kraliçesi” masalından yola çıkılarak yazılan müzikli-danslı çocuk oyunu Karlar Ülkesi, çocuklara dostluğun önemini anlatırken doğa sevgisi de aşılıyor.4 yaş ve üzeri seyircisine perdelerini açan oyun, her mevsimin kendine özgü dokusunu tüm renkleriyle sergilerken, çocukların yaşadıkları dünyayı anlamasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

1 yorum:

  1. Merhaba ;

    Bloğunuzu ilgi ile takip ediyorum. Çok faydalı içerikler paylaşıyorsunuz. Bloğunuz'dan para kazanmak için %50 Komisyon ile İnstaKitap Setine Satış Ortağı Olabileceğinizi Biliyor Musunuz ? https://goo.gl/iLiflK

    İnstakitap İnstagram üzerinden para kazanmanın kitabı para kazanmanın tüm metotları, butik açmak, satış yapmak, takipçi artırmak, 4 ayrı kazanç metodu.
    Herkese hitap eden yöntemler, sürekli güncellenen tedarikçiler, hepsi 3'lü kitap setinde. Sitemize gelen 100 ziyaretçiden 1'i sipariş veriyor.

    Sizi de satış ortaklarımız arasında görmekten memnuniyet duyarız.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...