23 Ocak 2017

Lezzetli musluk suyu! Neden olmasın? BRITA’nın Akıllı Sürahileri Türkiye’de!

Aysu, Aslı ve ben su içmeyi çok sevenler olarak evde su tüketimi biraz fazla oluyor. Babamız ise bizim tersimiz az içer ve ne ara bu suyu bitirdiniz diye hep sitem eder :) Akşam çay içelim dediğimizde bir bakıyoruz ki su bitmiş. İşte böyle son dakika kötü sürprizleri için artık evimizde "Akıllı Sürahi Brita" kullanıyoruz. Nedir ki bu "Akıllı Sürahi Brita "? derseniz işte cevap; Musluk suyunun tadını kötüleştiren klor ve kireç gibi maddeleri filtreleyerek, suyu daha lezzetli hale getiriyor.


50 yıllık Alman tecrübesi ve kalitesiyle, BRITA Akıllı Sürahiler, MAXTRA filtreleme teknolojisi sayesinde musluk suyunun daha lezzetli ve kokusuz olmasını sağlıyor.

5 farklı kıta, 60’tan fazla ülke...
Akıllı sürahi üretimiyle tüm dünyada sevilerek kullanılan BRITA, Türkiye’de de evlerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Üretiminde %100 eko elektrik kullanan BRITA, yeşil enerji ve çevre dostu.

50 yıllık Alman tecrübesi
1966’da kurulan ve su filtreleme teknolojisinin yaratıcısı olan BRITA, dünya çapında 250 milyon tüketiciye ulaştı.

Filtresinin özelliği nedir?

MAXTRA Filtreleme Teknolojisi doğal hindistan cevizi kabuğundan elde edilmiş karbon ve iyon değiştirici içerir. Bu teknolojinin arkasında ciddi bir bilim ve özveri bulunmaktadır.
MAXTRA içerisinde bulunan aktif karbonun yüzey alanı hemen hemen 3 adet futbol sahası büyüklüğündedir.
Aktif karbon, klor ve organik maddeleri filtreleyerek musluk suyunu kokusuz ve lezzetli hale getirir.
İyon değiştirici ise kireç ve kurşun, bakır gibi ağır metalleri filtreleyerek, sıcak tüketimde suyun berrak olmasını sağlar.

2 yorum:

  1. çok fazla su tüketen biri olarak son zamanlarda benimde ilgimi çekiyor bu sürahi bu güzel yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ;

    Bloğunuzu ilgi ile takip ediyorum. Çok faydalı içerikler paylaşıyorsunuz. Bloğunuz'dan para kazanmak için %50 Komisyon ile İnstaKitap Setine Satış Ortağı Olabileceğinizi Biliyor Musunuz ? https://goo.gl/iLiflK

    İnstakitap İnstagram üzerinden para kazanmanın kitabı para kazanmanın tüm metotları, butik açmak, satış yapmak, takipçi artırmak, 4 ayrı kazanç metodu.
    Herkese hitap eden yöntemler, sürekli güncellenen tedarikçiler, hepsi 3'lü kitap setinde. Sitemize gelen 100 ziyaretçiden 1'i sipariş veriyor.

    Sizi de satış ortaklarımız arasında görmekten memnuniyet duyarız.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...