23 Kasım 2012

Dilek'te akraba günü

Evet evet bu gece nöbetçiyim ve yazamadığım yazıları yazasım geldi... Uyku bastırmazsa bakalım... "Lütfen zile basın" yazımı da yazdım, astım kapıma ve geçtim bilgisayar karşısına :))) 
Dilek'teki gün ile akraba günümüzü bitirmiş bulunmaktayız... ama galiba bu hafta sonu yeni bir çekiliş ile yenisine başlıycaz :))) Bunlar nerdeyse bir ay öncesinin fotoğrafları... O gün önce Dilek'te gündeydik, akşam üstü de Rüzgar'ın doğum günü kutlaması için de Hendek- Adapazarı'na gittik.. O zamana ait fotoğrafları da ayarlayabilirsem onları da paylaşıcam... Dilek'in doğum gününde burada olmadığımız için önce ona bir pasta kestik.. tabi mum üflemede başrolde Aysu ve Deniz Kaan... Enes biraz maytaplardan korkunca çekinerek yaklaştı pastaya.. ama Aslı da ablası yolunda mum üflemede baş role kuruldu.. nasıl da alkış yapıyor benim minik kuzum :)))




Masamız yine çok güzel, özenli hazırlanmıştı... menüde patatesli tuzlu kek, peynirli poğaça, incirli sütlü tatlı, benim gül kalıplarda kek ama üstü çikolata soslu, kuskuslu salata, yine başka bir sütlü tatlı ama içeriğini şimdi hatırlayamadım... hepsi brbirinden güzeldi... ay ben nasıl rejim yapayım ki :???



ve Dilek teyzesinden çiçekle süslenmiş kuzum... Yerim seni annem...

6 yorum:

  1. ne güzel bir toplanma olmuş, yemekler ve bebiş harika =) banada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rainbow Gatherer; evet biraraya gelmek güzel oluyor... hemen geliyorum ben de :)

      Sil
  2. nefis yemekler ama onlardan nefis yumurcaklar ordusu.. Cumartesi biz de bu moddaydik harikaydi.. Bir de ben o guzeller guzeli megeli bi opsem nasil guzel olacak ! bilemessin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lulucum; ben de bugün sizin toplanmanıza baktım... siz de harika görünüyorsunuz... ya bence de buluşup karşılıklı bir öpsek minikleri.. Ben de Alpcana bayılıyorum...

      Sil
  3. off yemekler ve mınnoslar toplantısı ne harıka yaaa bende super bır aıle mutluluk dolu baksana her hare...kuzular nasıl eglenmıstır emınım..senın mınnosları ne zaman yıyecegım bakalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemincim bunlar bir araya geldi mi ortalık şen şakrak, çığlık çığlığa... çok eğleniyorlar...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...