27 Ekim 2011

Bu aralar Aysu ...

Geçen pazar günü biraz kafa dağıtalım hem de biraz alışveriş yapalım diye dışarı çıktık. Ama çıkarken henüz televizyonu açmamış olduğumuz için Van depremiden de haberimiz olmadı... Biraz rahat alışveriş yapalım diye de Aysu'yu anneanneye bıraktık... Yolda küçük hanımın yüzüne vuran güneşten sonra ilk bombasını patlattııı... "Aaaa ben gözlüklerimi unutmuşum ki" Dersin ki çocuk hep güneş gözlüğü takıyo :)) Neyse anneanneye teslim ettik biz de güzel güzel alışveriş moduna girdik. Bir öncek haftadan aldığım çantama da uygun olsun diye bot-çizme türü bişeyler bakıcaktım ama onu bulamayıp başka şeyler alabildim... Aslında hamilelikten dolayı pek kıyafet bakmıyorum ama önceki hamileliğim yaza denk geldiği için kışlık bir iki kazak ihtiyacım vardı onları aldım...  Saat bakıyordum nezamandır istediğim gibi bulabildim... Gerçi aklımda hep guess vardı ama bu daha çok hoşuma gitti... Vee parfümlerim de kullandıklarımın 30 ml. boyutu ykm.lerde  indirimli bulunca kaçırmadım çantamda parfümüm hep yanımda :)))





Aynı gün Aysu anneannede yeni adetler edinmiş... Bugünlerde youtubeta "if you happy and you know it" şarkısını izlemeye bayılıyoruz.. bitanesinde çocuklar soyluyor en çok da onu seviyoruz... o gün yine dinlerken tutturmuş ben de saçımı boyle isterim diye. o günden  beri de saçımız boyle örülüyor :))) Normalde saçını toplatmayan taratmayan Aysu artık hergün boyle... Bi de iyi yanı şarkıda ablalar ayakkabılarla olduğu için bizimki de evde ev ayakkabısını çıkartmaz oldu işimize yaradı :)))


pelerinimiz de o gün hiç üstümüzden çıkmamış :)))


Bi de daha önceki postumda elbise olayından bahsetmiştim.. Artık pantalon giydiremez oldum hep elbise hep elbise... Bi de döneninden olsun lütfeeennnn.... Bu sabah anneanneye gitmeden önce eczaneye uğradık ben de işe gidicem eczaneye gidicem modunda bu aralar...




Yarın diyetisyen kontrolüm var.. 1 aydır gitmiyorum biraz kaçırdım galiba yarın bi göreyim de beni yine bi toparlasın... Aşırı kilo almak istemiyorum bu hamileliğimde... Şimdiden 9 aldım bile... yarın son trimestime de giriyorum kilo bakımından en riskli dönem :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...