9 Mayıs 2014

Sarelle ile Minik Şefler Mutfakta....

▶ Sarelle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutlar - Dailymotion video

Önce yukarıdaki video üzerine tıklayıp bizim eğlenceli dakikalarımızı izleyebilirsiniz....
 
Geçtiğimiz haftalarda Sarelle'nin Macro Center'daki etkinliğe davetliydik...
Aslı ile gittim ve harika vakit geçirdik...
 
 

 İnstagram'dan tanıdığım Amine ile de tanışma fırsatım oldu... Oğlu Doğa ve Aslı harika birer minik şef oldular... En minikler onlardı... Bazen kek harcının tadına baktılar, bazen Sarelle'leri kaşık kaşık kaşıkladılar.... Nasıl mutluydular... Boşuna dememişler çikolata ye mutlu ol diye... Eh benim kızlar da annelerine çekmiş çikolata ile araları süper....
 
Önce hamurları yoğurup kurabiye yaptık... Kurabiyeleri fırına koyunca da kek harcımızı hazırladık... Pişen kurabiye ve keklerimizi sarelle ve çeşitli süslemeler ile süsledik... Bir de cakepopslar yaptık... :)
 
 
Nasıl da zevkle yiyorlar dimi?
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 
Amine, yakışıklı oğullarıyla selfie çekiliyor.... :)))

 
Ben de Aslı ile Selfie çekiliyorum...



Sarelle Hakkında
Bilinçli, araştırmacı ve kalite tutkusu yüksek olan özenli annelerin tercihi Sarelle, müthiş lezzetini özel Sagra fındığından alıyor.
%100 doğal içeriği ve yüksek fındık oranıyla çocuklar için doğal bir enerji ve protein deposu olan Sarelle, çocukların büyümesini ve gelişimini destekliyor. Sarelle'nin kakaolu fındık ezmesi çeşidinin yanı sıra; Fındık ezmesi ,Bitter fındık ezmesi, Duo ve Şekersiz kakaolu fındık ezmesi çeşitleri de bulunuyor. Duo %9, Kakaolu fındık ezmesi, Şekersiz kakaolu fındık ezmesi ve Bitter fındık ezmesi % 13, Fındık ezmesi ise % 45 oranında fındık içerir. Bu ürünlerin yanı sıra Sarelle Sütlü Çikolata Kaplamalı, Sütlü Çikolata Kaplamalı Fındık Ezme Dolgulu Fındıklı ve Bitter Çikolata Kaplamalı Bitter Krema Dolgulu Fındıklı Gofret ürünleri ile de gofret ve kakaolu fındık ezmesinden oluşan eşsiz bir lezzet tüketicilere sunuluyor. Sağlıklı gıda felsefesini benimsemiş olan Sarelle, tüketicilere yüzde yüz doğal içeriğiyle doğal dondurma çeşitlerini de sunmakta.
Sarelle’de kullanılan tüm hammaddeler, doğadan olduğu gibi alınarak hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmuyor. İçeriğinde trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler kullanılmıyor. Genetiği değiştirilmemiş soya lesitini ve kimyasal reaksiyonlarla elde edilen doğala özdeş aroma yerine vanilya bitkisinden üretilen doğal vanilya kullanılıyor.
Sarelle, kavanozda da en sağlıklı seçimi yaparak pazarda özel olarak tasarlanan cam kavanozu ile yer alıyor.
Özel formülü sayesinde buzdolabından çıkarıldığı anda bile kolayca sürülebilen Sarelle, kahvaltı sofralarının ve beslenme çantalarının vazgeçilmezi olacak
 
***Sarelle'nin internet sitesinden...
 

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...