31 Ekim 2013

PLAYDATE TURKEY ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamamız

 
 
Çocuklar ve ebeveynler için etkinlikler düzenleyen ilk platform olan ve Hürriyet Aile desteği ile yoluna devam eden Playdate Turkey, 3. etkinliğini Kids Music Class’ta gerçekleştirdi. Ve etkinliğe bizim de katılma fırsatımız oldu....


Etiler Müzik Okulunda gerçekleşen etkinlikte anneler-çocuklar ve babalar çok güzel vakit geçirdik... Çocuklar güneşli bir sabahın keyfini Kids Music Class’ın açık hava oyun bahçesinde çıkardıktan sonra ebeveynleri ile birlikte yaş gruplarına göre müzik sınıflarına girdiler. 
 

 
 
Ben iki çocuklu olunca, yaş grupları da farklı olunca imdadımıza babamız yetişti...
Aysu baba ile piyano, keman ve bateri dersine katıldı... 
 




Ben ise Aslı ile müzik eşliğinde dans edip, müzik enstrümanlarıyla ritim tuttuk.... 




 
 

 
 



 

 

 
 






0-3 yaş grubu çocuklar ritim atölyesinde anneleri ile müzik eşliğinde dans edip, perküsyon müzik enstrümanları ile ritim tutarken 3-6 yaş grubu çocuklar keman, bateri ve piyano derslerinde kendi becerilerini keşfetme şansı buldular. Etiler Müzik Okulu’nun kurucusu Ahu Kahraman Yıldırım küçük bir piyano dinletisi verirken çocukların yüzündeki heyecan görülmeye değerdi.



 Aktiviteler sonrasında acıkan çocuklar Etiler Müzik Okulu’nun hazırlamış olduğu lezzetli ikramlarla karşılaştı. Aptamil mamadan, meyveli yoğurtlara kadar her detayın düşünüldüğü öğle yemeği sonrası bahçede Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu piyano, keman eğitmeni İrge Sezer ile “Müziğin Çocuk Gelişimine Faydası” konulu bir söyleşi yapıldı.



Etkinlik sonunda ise çocukları Doğan Egmont Yayıncılık’ın çıkarttığı Klasik Müzik Masalları Serisi’nden CD’li Mozart Kitabı ve Teknolojik Anneler’in Android/iPhone uygulama hediyesinin bulunduğu bir sürpriz hediye çantası bekliyordu.




Aysu, tabi hemen paketi incelemeye başladı bile...

 
kuzucuklarım....
 
 
ve toplu bir hatıra fotoğrafı olmazsa olmaz....
 

 Playdate Turkey günlerine katılmak ve etkinliklerinden haberdar olmak için http://playdateturkey.com ‘dan üyelik formunu doldurabilirsiniz.
 
Bugünlerde makinemi hiç yanımda yük etmiyorum hele de iki çocukla çıkınca.... Fotoğraflar için Sezin Kenet 'e teşekkürler....
 
Son birkaç kare de benim telefonumdan gelsin....
 










 
Sosyal medyada Playdate Turkey:

www.facebook.com/PlaydateTurkey
Twitter: @PlaydateTurkey
Instagram: @PlaydateTurkey

 

Etiler Müzik Okulu İletişim:
Adres: Cengiz Topel, Açıkalp Sok. No: 3 Etiler / İstanbul
0212 287 56 66
www.etilermuzikokulu.com

6 yorum:

  1. şimdi üye oldum tatlım çok güzel resimler kızlar çok mutlu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygucum, e artık siz de katılırsınız biraz büyüyünce :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Müge; dimi yaaa.. ne eğlendiler tabii biz de...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...