19 Şubat 2014

Reklam Çekiminin Kamera Arkası

İlk reklam deneyimimiz olan "Turkcell Akıllı Depo" reklamının kamera arkası görüntülerini ve neler yaşadık, nasıl uyuttuk gibi soruların cevabını vermek istedim.... Benim Aslı'nın uyudu mu etraftaki seslere kendini kapatır... Aman maşallah diyeyim de (siz de deyin) bozulmasın bu huyu :) Reklam uyku saatimize denk getirdik... Ki zaten bunun bilgisini alıp bizden gelmemizi istedikleri saat ona göre oldu :) Çekim mekanı küçük olduğu için karavan var her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz yer orada bekledik set saatimizi... Anane ve Aslı oyuncaklarla oynarken....



Aslı'ya sıra gelince uykumuz da gelmek üzereydi... Anne rolündeki ablanın omuzunda gitti-geldi, gitti-geldi, annenin omuzundaki sahne çekimi için :) Ben de hep karşısındaydım zaten :)


Uyuyunca yatağına yatırıldı ve çekimler devam etti... Uyuyan güzel Aslı....

 
Sonra Cellocan ablamız Melin geldi.... Aslı uyumaya devam etti... Cellocan çekimleri yapıldı....
 

 
Çalışanlar ve bizim için öğle yemeği saati geldi ve Aslı mışıl mışıl sessizlikte uyumaya devam etti... Bu da Aslı'nın odası olarak hazırlanan odadan kareler... Bu arada benim çektiğim fotoğraflar da kullanıldı reklamda... Diyorum ki Aslı ile beraber fotoğraflarım da meşhur oldu :)
 
 
Aslı uyanınca ufak bir sahnesi daha vardı... Onun da çekimi yapıldı....
 
 
Melin ablamızla tanışmış olmanın mutluluğu... Melin de bizim memleketli çıkınca sohbet de iyi oldu.
 
 
İşte böyle güzel bir hatıra olarak kaldı bize....
 
 
 





6 yorum:

  1. Reklamda gördüğümde diyorumm herkese aaa bu kız benim blogda okuduğum bayanın kızı diye :)))
    maşallah çok tatlıı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesrin; teşekkürler cnm... meşhur olma yolunda önce blog çevresinde ilerliyor....

      Sil
  2. demek meşhur oldu güzel Aslıcık:)tebrik ederiz onu o zaman:)yayınlanmaya başladı mı acaba ya da ne zaman yayınlanır..izleriz keyifle:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem; reklam yılbaşı akşamı yayınlanmaya başlandı. 20-25 gün kadar sürdü yayını bitti... ama şimdi yine eski reklamlar dönmeye başladı bizimkini yine 10-15 gün içinde yayınlarlar herhalde... reklam için benim postlarıma da bakabilirsin... reklamı paylaştım ben :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...