5 Şubat 2013

Aslı'm artık yürüyor...



Evet yine göremedim kızımın ilk adımını :( 10 aylıktan beri sıralayan Aslı yürümek için bizim Bulgaristan'a gitmemizi beklemiş.. İlk adımını ananede atmış :) Bizim dönüşümüzü de yürüyerek karşıladı :) E Aysu ise ilk adımını Bulgaristan'da attı yine anane ile :) O zaman ise biz eşimle Kıbrıs'ta tatildeydik :( Kızlarım yürümek için bizim uzaklaşmamızı bekliyorlar :) E ben de en kısa zamanda "ilk adım çöreği" hazırlıklarına başlıyorum... Bizim oranın adedi diyelim... Aysu'nunkini Tekirdağ'da yapmıştık... 
 




Haliyle artık bu yaramazlıkları daha çok görücez... Gözümüzü dört açma zamanı :)




"Ay çok yoruldum biraz dinleneyim" halleri bunlar...


Ablamız ise hep balerin hallerde...  Eskişehir'e gittiğimz günden fotoğraflar...







12 yorum:

  1. Guzel yuzleri, guzel gulucukleri hic solmasin.. Masallah :) Simdi bu posttan yola cikarak 3. cocugu yapip onu yanibasinizdan ayirmadan yuruyusunu gormeniz lazim diyorum :P tamam saka yaptim ! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lulucum ben de bu postu hazırlarken böyle bir yorum gelir mi diye düşündüm gercekten ve ilk yorumda hemen geldi. Ay ben almiim yoksa annem bu ikisine de bakmayı bırakır. Naparım ben sonra.

      Sil
  2. ikisi de ne kadar tatlılarrr, bizim için çok erken ama çabuk yürür inşallah diyoruz:) etraftaki yürüsün de görürsün laflarına rağmen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mürvet Halidi; zorluklar da güzellikleri de artıyor bu donemin. İyidir yürümeleri. İnşallah siz de en kısa zamanda tadarsınız.

      Sil
  3. yüzlerindeki mutlulugu, ilk adımın verdigi heycanı fotograflarda o kadar güzel yansıtmışlarki, ikisini de yerim! <3

    YanıtlaSil
  4. ay benm kız yürümüye başlamış..yerm onları ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Duygu ablası....Onlar da seni öperler :)))

      Sil
  5. ay ınanmıyorum canım ya masallah nasılda buyumusler..bılıyormusun sızınle tanıssak nasıl oynar kuzular beraber ay ınsallah tatlım cok ıstedım..ılk aıdmlarını gordum ben ama ılk o kadar cok seyını kacırıyoruz kı :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yasemincim bir çok ilklerini kaçırıyoruz gerçekten... ama evet ne coşarlar var ya ayarlamak gerek en kısa zamanda... öpücükler...

      Sil
  6. çokk tatlı olmuşlar maşallah ama ya,ben diyorum ki geçenlerde öyle aklıma geldiniz daha önce yorumlardan herhalde bende gözükmüyor diyorum meğer izlemeye almamaşım:( beni affet şimdi geldim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NALANCIM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN... TEKRARDAN HOŞGELDİN.. ÖPERİM KUZUNU :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...