30 Eylül 2012

Bizden haberler ve İzmir'de instagram buluşması

Selam blog :))) evet iki haftadır birşey yazamıyorum. Çünkü İzmir'deydik ve bilgisayar başına doğru düzgün geçemedim. Şimdi de dönüş yolunda iki kuzuyu uyutmuş bir şekilde telefonumda kısa bir bilgi, gelecek dolu dolu postlarımın haberini vereyim dedim.

Güzel bir tatil, babaanne dede ile kızların hasret gidermesi, gezme, görme herşey var. Bir de minik bir instagram buluşması sığdırdım bu iki haftaya. Daha önceki postlarımda instagram buluşmalarından bahsetmiştim. E İzmir ig'cileri ile neden olmasın. Aslında Pelin benden önce düşünmüş ve Perşembe için ayarlamış. Katılacakken öğlene doğru feci bir baş ağrısı başladı akşama kadar başım kalkmadı. Akşam da üşüme titreme. Grip olacaktım heralde. Ama neyse ki ertesi güne birşeyim kalmadı.

E biz de Cumartesi için Sade Kahve blogunun sahibi Ece ile mini ig buluşması ayarladık. Bir de kardeşi İrem vardı. 3 anne 6 çocuk güzel bir tanışma fırsatı oldu bize. Ben çok memnun oldum hanımlar tanıştığımıza. Artık her İzmir gelişimde fırsat oldukça buluşmak isterim.

Bunlar da bizim mini ig buluşmamızdan kareler.

Arda-Ecem-Aysu-Tuana

 

bizler...


ve minikler uykuda yakalandı...


5 yorum:

  1. masallah sıze harıka bır kare hee uyuyan melerkler cok sevıyorum boyle bulusmaları amabızde gorusebılsek keske:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemincim ben de İstanbul'da bir kez katılabildim buluşmaya... inşallah görüşürüz ama... sen Anadolu yakasındasın sanırım... artık ortak bir nokta ayarlayıp görüşelim... hem de kuzulu kuzusuz her şekilde olabilir :)))

      Sil
  2. Alevvvv canimsin sen benim ya. Bende okadar memnun oldumki anlatamam. Mutlaka her grldiginde haber ver goruselim. Ayrica logomu ekledigin icinde minnettarim. Seni ve prenseslerini opuyorummmm.

    YanıtlaSil
  3. Alevvvv canimsin sen benim ya. Bende okadar memnun oldumki anlatamam. Mutlaka her grldiginde haber ver goruselim. Ayrica logomu ekledigin icinde minnettarim. Seni ve prenseslerini opuyorummmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ececim teşekkürler canım... tabii ki de geldikçe haberleşiriz :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...