21 Eylül 2017

MUZİPO KIDS AİLE AKTİVİTE KUTUSU

Muzipo Kids Aile aktivite kutuları 2-6 yaş arası çocuklar için tasarlanan eğitici ve eğlenceli aile aktivite kutuları çocukların ebeveynleri ile iletişimi kuvvetlendirir, öğrenme becerilerini geliştirir, yaratıcılığı artırır,aile ile eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmesini sağlar.
Tüm aktiviteler için gerekli malzemeler ve aktivitelerin açıklamaları kutunun içerisinde yer alır.

Neden 2-6 yaş önemlidir?
2-6 yaş çocukların gelişim süreci bütün yaşamlarını biçimlendirir. Duygusal-sosyal, motor, dil ve zihinsel gelişimlerinin temelleri bu dönemde atılır. Kişilikleri oluşmaya başlar, yetenekleri ve becerileri bu dönemde gelişir. Muzipo Kids aile aktivite kutuları çocuklarımızın yaş dönemi gelişimlerini destekler.

Neden çocuklarımızla kaliteli zaman geçirmek önemlidir?
Ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli ve verimli vakit geçirmeleri, aile ilişkilerinin güçlenmesine, ebeveynlerin çocuklarını daha iyi tanımasına, onları doğru yönlendirmesine, çocuğun ebeveynlerini model almasına ve çocuğun özellikle duygusal, sosyal gelişiminin desteklenmesine katkı sağlamaktadır. Ayrıca kendisine vakit ayrılan çocuk, sevildiğini, kendisine değer verildiğini hissetmekte, bu da güven duygusunun artmasına yardımcı olmaktadır. Tüm bu nedenlerden ötürü, anne-babalar çocuklarıyla verimli ve kaliteli vakit geçirmeye özen göstermelidirler.

Böylelikle Muzipo aile aktivite kutuları ebeveynlere farklı temalarla sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...