27 Eylül 2016

Generali Sigorta'dan "Genero" Oyunu

Geçtiğimiz hafta sonu köşe yazarı Derya Özel ve Generali Genel Müdürü Mine Ayhan'ın ev sahipliğinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta çocuklar ve ben eğlenceli bir davetteydik.




Generali Sigorta'nın gençler ve çocuklar arasında sigorta bilincini arttırma hedefiyle hazırladığı, gerçek dünya ile oyun dünyası arasında bağlantı kurarak eğlencenin yanı sıra eğiten ve sigortanın önemine yönelik farkındalık yaratan oyunu "Genero"nun lansmanı için bir aradaydık. Genero, Türkiye’de ilk defa bir sigorta şirketi tarafından hayata geçirilen bir oyun projesidir


Çocuklar güzel bir sonbahar gününde güzel havanın tadını doyasıya çıkarırken biz anneler de çay sohbetinde hem Generali Sigorta, hem de "Genero" oyunu hakkında bilgiler aldık. Çocuklar oyun ablaları eşliğinde, ebecilik oynadılar, parmak boyama yaptılar, parende attılar, eğlenceli yarışmalara katıldılar. Sonrasında da "Genero" oyununu oynadılar. Oyunu oynayan çocukları gerçek hayatta karşılaşabilecekleri olası kazalar ve bu kazaların önlenmesi adına neler yapabileceklerini, yaptıracakları sigorta ile hayatlarını nasıl kolaylaştırdıklarını gördüler, eğlenirken de öğrendiler. 


Oyun sırası sonra biz annelere geldi. Düzenlenen oyun parkurunda özel gözlük kullanılarak yapılan Sarhoş Yürüyüşü oyununda puanlar topladık :)  Birinci olan Deniz Akkaya ve ikinci olan Nihan Kayalıoğlu'nu da böyle zor bir oyundaki başarıları için tebrik etmek gerekir :)


Generali Hakkında:
Generali Grubu, 2014 yılında 70 milyar Euro toplam prim geliriyle dünyanın önde gelen sigorta şirketidir. Dünya çapında 77 bin çalışanıyla, 60’dan fazla ülkede 72 milyon müşteriye hizmet vermektedir. Grup, Batı Avrupa pazarında lider pozisyonunu korurken Orta ve Doğu Avrupa ile Asya’da değerini gün geçtikçe yükseltmektedir.  Grup, MIT’nin (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü) dünyanın en akıllı 50 şirketi araştırmasında, müşterilerine sunduğu veri analitiğine dayanan yenilikçi sigorta çözümleri ile sigortacılık sektöründen listeye giren tek şirkettir. Generali Sigorta A.Ş. ise 150 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

2 yorum:

  1. ne güzel bir günolmuş :) bu oyunu da ilk defa duyuyorum ama sigorta bilincinin yaygınlaşması için iyi bir çalışma olmuş

    YanıtlaSil
  2. Harika bir etkinlik. Zaten Mine Hanım bu tarz etkinliklerde 10 numara bir yöneticidir, çok güzel bir hanımefendidir. Zaten genel müdür olarak görev yaptığı Generali Sigorta da harikulade, olağanüstü güzellikte bir sigorta şirketidir.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...